St. Rochusstraat 12u

Nederweert

Woonoppervlakte82 m²
Inhoud200 m³
Aantal kamers2 slaapkamers
SpouwisolatieJa
DakisolatieJa
VloerisolatieJa
Dubbel glasJa
EnergieklasseNiet aanwezig
Verwarmingcv
Warm watercv
Vraagprijsverhuurd

OP LOOPAFSTAND VAN CENTRUM, KEURIG ONDERHOUDEN APPARTEMENT MET INPANDIG BALKON, EIGEN PARKEERPLAATS EN BERGING OP DE BEGANE GROND.

INDELING:

Begane grond:
Gezamenlijke entree met intercominstallatie en brievenbussen, hal met tegelvloer.

Trappenhuis en lift naar de respectievelijke verdiepingen. Dit appartement is gelegen op de tweede verdieping. Via overdekte galerij, met vloerbedekking bekleed, naar.

Voordeur, L-vormige hal, meterkast ( 7 groepen, 2 x aardlekschakelaar, dag- en nachttarief), twee slaapkamers ( resp. 12,6 en 10,3 m2 ). Geheel betegelde badkamer voorzien van douche met thermostaatkraan, dubbele wastafel met onderkasten en spiegelwand, designradiator, binnenberging met plaatsing c.v.ketel ( Nefit HR ) en mechanisch ventilatiesysteem met warmteterugwinning, tevens vindt u hier de aansluiting voor witgoed.

In de hal is er een apart, gedeeltelijk betegeld toilet met wandcloset en inbouwspoeling en een fontein. Vanuit de hal bereikt u de woonkamer met open keuken.

De woonkamer heeft een uitstekende lichtinval en geeft middels een schuifdeur toegang tot het balkon dat op het zuidoosten is gelegen.

De open keuken is fraai afgewerkt met een granieten werkblad en is voorzien van een gaskookplaat, vlakke rvs afzuigkap, rvs-spoelbak, combimagnetron, koelkast, apothekerskast en vaatwasser.

Algemeen:
Dit appartement is geheel voorzien van isolerende beglazing ( HR ++ ) in kunststof kozijnen, dak- en spouwisolatie. De wanden zijn overwegend afgewerkt met gesausd fijn schuurwerk, de plafonds zijn uitgevoerd in spuitwerk, de vloeren zijn afgewerkt met laminaat. Afzonderlijke, achter het complex gelegen berging en eigen parkeerplaats. De parkeerplaats is voor onbevoegden afgesloten en te bereiken via een looppoort en een elektrisch bedienbare toegangspoort