Ridder van Asenrodeweg 61

roermond

Woonoppervlakte89 m²
Inhoud455 m³
Perceeloppervlakte225 m²
Aantal kamers2 slaapkamers
Bouwjaar1978
Bouwwijzein steen en spouw
VloerisolatieJa
Dubbel glasJa
EnergieklasseD
Verwarminghr combiketel
Warm watervia c.v. ketel
Vraagprijsverkocht

Roermond - Asenray

Ridder van Asenrodeweg 61

Deze zeer charmante woning is omstreeks 2016 gemoderniseerd en ligt landelijk in rustige omgeving en met alle voorzieningen en faciliteiten van de stad binnen handbereik.

Voor meer informatie en de plattegronden kunt u de documentatie direct downloaden.

Indeling:

Overdekte entree voorgevel, hal, meterkast met 13 groepen en 3 aardlekschakelaars, gedeeltelijk betegeld toiletruimte met wandcloset (soft-close) en fontein, keuken met moderne opstelling voorzien van kwaliteitsapparatuur: inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combi-oven, doorzonwoonkamer. De begane grondvloer is voorzien van een doorlopende laminaatvloer. Vanuit de keuken bereikt u het overdekte terras en de achtertuin. De garage en berging kun u daardoor ook bij slecht weer droog binnengaan.
De garagevloer is betegeld heeft een keukenblok met tweede vaatwasser en aansluitingen voor witgoed. Vaste trap naar de zolder met een hobbykamer met tuimelraam en een bergzolder. Achter de garage gelegen berging voor tuingereedschap of fietsen.

Vanuit de hal trap naar :

Eerste verdieping:

Overloop met laminaatvloer, 2 ruime slaapkamers (voorheen 3), waarvan een met inloopkast en vaste muurkast, laminaatvloeren. Fraaie badkamer met inloopdouche voorzien van deur, wastafel met onderkasten, tweede wandcloset. Vanaf de overloop vlizotrap naar:

Tweede verdieping:

Bergzolder met vinylvloer, raam en plaatsing van HR cv-combiketel uit 2014 en de mechanische ventilatie. Indien er een vaste trap aangelegd wordt kan er een extra slaapkamer gerealiseerd worden.

Algemeen:

De woning is voorzien van isolerende beglazing. Wanden overwegend gesausd stucwerk. Veel bergruimte.
De overkapping bestaat uit aluminium met polycarbonaatplaat. De achtertuin is aangelegd met hardstenen terras, gazon en border en omgeven door schutting en hedera