Sint Rochusstraat 12N

Nederweert

Woonoppervlakte85 m²
Inhoud210 m³
Aantal kamers3 waarvan 2 slaapkamers
Bouwjaar2004
SpouwisolatieJa
DakisolatieJa
Dubbel glasJa
EnergieklasseA
Verwarminghr combiketel
Warm watervia c.v. ketel
Vraagprijsverhuurd

Te huur: Nabij de kern gelegen drie kamer appartement op de tweede verdieping met berging op de begane grond, alsmede een parkeerplaats op het afgesloten achterterrein.

Indeling:

Begane grond:

Entree voorgevel, centrale hal, brievenbus, liftinstallatie en trapopgang, toegang naar de afgesloten achterterrein met parkeerplaatsen en bergingen.

Tweede verdieping:

Overdekte galerij naar voordeur, L-vormige hal met parketvloer, 2 slaapkamers, beide voorzien van vloerbedekking, meterkast, geheel betegelde badkamer met ligbad, douche voorzien van cabine en wastafel met onderkast. Berging met opstelling c.v.- combiketel, WTW installatie en aansluiting wasmachine. Aparte, geheel betegelde toiletruimte met wandcloset en fontein.

T-vormige woonkamer met parketvloer, open keuken met parketvloer en voorzien van apparatuur, waaronder inductiekookplaat, vaatwasser, combi-oven, afzuigkap en koelkast. Vanuit de woonkamer via schuifdeur naar balkon.

Bijzonderheden:

Dit appartement is in eerste instantie tijdelijk te huur voor een periode van 1 tot 2 jaar. Eventuele mogelijk overgaand in contract voor onbepaalde tijd.

Er zijn géén huisdieren toegestaan.