Blekerstraat 35

Weert

Woonoppervlakte188 m²
Inhoud480 m³
Aantal kamers3 waarvan 2 slaapkamers
Bouwjaar1999
SpouwisolatieJa
DakisolatieJa
Dubbel glasJa
EnergieklasseA
Verwarmingcv
Warm watercv en close-in boiler
Vraagprijsverkocht

SCHITTEREND AFGEWERKT EN LUXE PENTHOUSE MET DAKTERRAS (CIRCA 65 M2), OVERKAPPING(18m2), EIGEN PARKEERPLAATS EN GROTE APARTE BERGING IN HET SOUTERRAIN, FRAAI GELEGEN OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM EN NS-STATION.

INDELING:

Begane grond:
Gemeenschappelijke, zeer representatieve en chique entree met intercominstallatie met videoscherm, grote hal met marmeren vloer en wanden. Via de lift en/of trappenhuis naar de:

Vierde verdieping:

Royale hal met tropisch hardhouten mozaĆÆekvloer, wanden voorzien van lambrisering en behang, light-tube voor mooi daglicht, meterkast (9 groepen, aardlekschakelaar en dag- en nachtstroom) en intercom met videoscherm.

Luxe geheel betegeld toilet met fonteintje, zeer luxe geheel betegelde badkamer met hoekbad (whirlpool), douche voorzien van fraaie cabine, dubbele wastafel met ombouw en spiegelwand, light-tube voor daglichttoetreding.

Berging met plaatsing c.v.-ketel (2017), werkblad met wasbak, aansluiting wasmachine en droger en centrale stofzuigunit.

Vanuit de hal toegang naar 2 grote slaapkamers, beide met houten vloer, de zeer royale L-vormige woonkamer heeft een oppervlakte van circa 100 m2, een gasgestookte haard(ca. 2000 geplaatst), eiken parketvloer, stucwerk/spachtelputz, open eetkamer (voorheen 3e slaapkamer), open keuken met L-vormige opstelling, granieten werkblad, hoekkast met draaiplateau, keramische kookplaat, vlakke afzuigkap, koelkast, combimagnetron, close-in boiler, voorbereiding voor vaatwasser. Tevens vanuit de keuken toegang naar provisieruimte.

Het royale dakterras (circa 65 m2) bereikt u vanuit de woonkamer met dubbele openslaande tuindeur, alsmede vanuit beide slaapkamers. De overkapping vanuit de woonkamer en de masterbedroom. Het terras is voorzien van hardstenen tegels (2018) alsmede een watertappunt en elektra.

Algemeen:

Bouwjaar 1999, woonoppervlak 188 m2, geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR beglazing. Berging in souterrain van circa 18 m2, parkeerplaats, tevens gezamenlijke fietsenberging. De overkapping met aan de zijkanten enkele en dubbele schuifpui is geplaatst omstreeks 2015.