Veenring 3

OSPEL

Woonoppervlakte131 m²
Perceeloppervlakte212 m²
Aantal kamers4 waarvan 3 slaapkamers
Bouwjaar2016
SpouwisolatieJa
DakisolatieJa
VloerisolatieJa
Dubbel glasJa
EnergieklasseA
Verwarminghr combiketel
Vraagprijs€ 350.000 k.k.

Deze ruime, halfvrijstaande uitgebouwde woning, aangebouwde garage met zolder en tuinhuis ligt in het jonge uitbreidingsplan Houwakker - Vlut.


Indeling:

Links gelegen oprit naar voordeur en garage. Entree zijgevel, hal, meterkast in 2018 ( 11 groepen, 3 x aardlekschakelaar), deels betegelde toiletruimte met wandcloset en fontein.

Vanuit de hal komt u in de woonkamer en open keuken, moderne opstelling, 6 pits gaskookplaat, oven, vlakke afzuigkap, royale koelkast, royale vrieskast, in het spoeleind is de vaatwasser geplaatst. Vanuit de keuken bereikt u de geheel verharde achtertuin. De woonkamer is voorzien van erker.
De begane grond is geheel voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming.

Verdieping:

Via de trap met ingebouwde, automatische treden-verlichting komt u op de overloop. 3 slaapkamers, waarvan 1 met inloopkast. Deels betegelde badkamer voorzien van 2de wandcloset, ligbad, inloopdouche en wastafel met onderkast.
De verdieping is geheel voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming.

Zolder:

Vaste, open trap naar de ruime zolder met tuimelraam. Opstelling c.v.-combiketel, wtw-installatie en aansluiting voor witgoed. Vinylvloer.


Algemeen:

De woning is geheel voorzien van isolerende beglazing in kunststof kozijnen. De slaapkamers hebben elektrisch bedienbare rolluiken. Bouwjaar van de woning is omstreeks 2016, de garage dateert van 2019. Op het hellend dakvlak aan de voorzijde van de woning zijn 8 zonnepanelen geplaatst.
De garage is opgetrokken in steen en voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaalpoort. Geheel verharde achtertuin omgeven door schutting en een gemetselde plantenbak. In de achtertuin gelegen houten berging en overkapping.