Hortensiastraat 8

Nederweert

Woonoppervlakte143 m²
Totaaloppervlakte286 m²
Inhoud1115 m³
Perceeloppervlakte845 m²
Aantal kamers4 waarvan 2 slaapkamers
Bouwjaar1978
Bouwwijzein steen en spouw
SpouwisolatieJa
DakisolatieJa
Dubbel glasGedeeltelijk
EnergieklasseC
Verwarminghr combiketel
Warm watercv
Vraagprijsverkocht

NEDERWEERT

Hortensiastraat 8

OP LOOPAFSTAND VAN CENTRUM GELEGEN, GEHEEL ONDERKELDERDE, VRIJSTAANDE WONING MET AANGEBOUWDE ÉN VRIJSTAANDE GARAGE EN SERRE.

INDELING:

Begane grond:

Via bordestrap naar overdekte entree zijgevel, hal, meterkast (7groepen, 2 x aardlekschakelaar, krachtstroom), betegelde toiletruimte met closet en fontein. Links gelegen hobbyruimte/slaapkamer. Vanuit de hal bereikt u de doorwoonkamer met (gasgestookte) haardpartij, airco en toegang naar de serre en tot kantoorruimte/studeerkamer.
Woonkamer, hobbyruimte/slaapkamer, keuken, studeerkamer en hal zijn voorzien van een travertinvloer in lichte kleurstelling. Separate woonkeuken. De keukenopstelling is in L-vorm en voorzien van een kookplaat, afzuigkap, spoelbak, koelkast en vaatwasser. Serre met tegelvloer en schuifpui naar terras en achtertuin.

Vanuit de hal bereikt u de ouderslaapkamer voorzien van mozaïekparketvloer en toegang naar de badkamer. De badkamer is geheel betegeld, heeft een inloopdouche met cabine, er is een wandcloset, wastafel met onderkast en aansluiting voor witgoed. Provisiekast, met luik naar vliering.
In de hal via tochtdeur en bordestrap naar de kelder, bestaande uit 5 compartimenten, waarvan 1 met keukenblok, en een met stortbak.

Algemeen:

De begane grond van de woning is nagenoeg geheel voorzien van isolerende beglazing in hardhouten kozijnen en rolluiken. Dak- en spouwisolatie. De wanden zijn overwegend afgewerkt in schoonmetselwerk, spachtelputz en granol.
De achtertuin is omgeven door houten tuinschutting en heeft een toegang naar de voortuin. Er is een aparte poort naar de achtergelegen vrijstaande houten garage met openslaande poort en aparte loopdeur, zadeldak met pannen. Naast deze garage bevindt zich een grondwaterput.